Voor zorginstellingen en andere professionele instellingen - MentoCure
16993
page-template-default,page,page-id-16993,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Voor zorginstellingen en andere professionele instellingen

Wat kan MentoCure voor zorginstellingen of andere professionele instellingen betekenen?

Hetgeen voorop staat bij ons is dat de cliënt een stabiele en zorgeloze situatie krijgt waarin men optimaal kan functioneren. Hierdoor wordt namelijk zelfredzaamheid van de cliënt vergroot. MentoCure is niet alleen een duidelijk aanspreekpunt voor de cliënt bij vragen en problemen maar wij kunnen ook veel voor de zorginstelling betekenen. Doordat er bij ons een ruime ervaring bestaat binnen de hedendaagse complexe sociale wet- en regelgeving, kunnen wij op maat ondersteuning bieden, adviseren en begeleiden op de terreinen van wonen, zorg, welzijn en financiën.

Wij zijn goed op de hoogte van alle formele- en informele hulp- en dienstverlenende organisaties. MentoCure is aanspreekpunt met betrekking tot hulp- en zorgvragen, wij zetten ons in voor de cliënt, scheppen duidelijkheid richting instellingen en pakken door bij essentiële zaken.

 

Wanneer kunnen zorginstellingen contact opnemen met MentoCure?

U kunt als zorginstelling altijd contact met ons opnemen.  In de praktijk zien wij vaak dat zorginstellingen contact met ons opnemen omdat zij de zorg dragen voor hun cliënt en er niemand is in zijn of haar omgeving die kan opkomen voor de financiële belangen en/of zijn persoonlijke belangen van cliënt.  Dit kan gaan om een tijdelijke situatie maar er kan ook duurzaam sprake zijn van bovenstaande geschetste situatie. Wij kunnen samen met u en met de cliënt bespreken welke mogelijkheden cliënt heeft in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.